Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

STVV waarschuwt Club Brugge: “Traditie van giant killer”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Dit weekend zijn de nationale ploegen aan zet, maar volgende week vrijdag openen STVV en Club Brugge de laatste speeldag van de heenronde. Assistent-coach Peter Delorge verwacht een moeilijke avond voor Michel Preud’homme en zijn manschappen.

In het verleden had Blauw-Zwart het altijd moeilijk op Stayen. De laatste Brugse zege op bezoek bij de Kanaries dateert zelfs van 17 september 2006, toen het 2-3 werd na goals van Salou, Clement en Balaban.

“Wij zijn een ploeg die veel punten haalt tegen topploegen, vooral thuis. Hopelijk kunnen we daar een vervolg aan breien tegen Club. Club Brugge is een ploeg met veel kwaliteiten, maar ik denk niet dat ze gezien de geschiedenis met een gerust gevoel naar hier komen”, vertelt Delorge aan STVV.

“Wij proberen die traditie van giant killer zo lang mogelijk in stand te houden. Er zijn natuurlijk veel spelers weggegaan en erbij gekomen, maar de spelers weten wel waar een match tegen Club Brugge voor staat. Bovendien speelt het publiek een ongelofelijk belangrijke rol. In zo’n wedstrijden lukt het daarom ook vaak voor ons.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws