Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stijn Stijnen neem het op voor Club-speler: “Ik zie iemand die er elke week opnieuw staat”

Stijn Stijnen (Club Brugge)

Bijna halfweg de reguliere competitie staat Club Brugge op een enigszins teleurstellende gedeelde vierde plaats in de Jupiler Pro League. Maar met zes punten achterstand op leider Zulte Waregem is er nog geen man overboord bij Blauw-Zwart. Dat beseft ook Stijn Stijnen.

De matige seizoensstart was enerzijds te wijten aan blessures, anderzijds aan spelers die hun beste niveau niet haalden. Zo was Ludovic Butelle in het begin van het seizoen slechts een schim van de keeper die hij in de Play-Offs was. Ex-doelman Stijn Stijnen – die de Brugse doelpalen van 2000 tot 2011 verdedigde – ziet echter geen reden tot paniek voor Butelle.

“Ik zie iemand die er elke week opnieuw staat en zich weinig aantrekt van de kritiek. Op zijn leeftijd (33, nvdr) heeft hij dan ook al heel wat watertjes doorzwommen”, vertelt Stijnen aan HLN. De gewezen Bruggeling denkt zelfs dat Butelle opnieuw belangrijk zal zijn in de strijd om de titel. “Ik verwacht dat hij in de Play-Offs dezelfde rol kan spelen als vorig seizoen. Toen maakte hij indruk op me met zijn coaching en reflexen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws