Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons neemt het op voor ploegmaats: “Die jongens hebben dat perfect ingevuld”

timmy-simons-club-brugge-leicester-city

Club Brugge heeft voor de derde keer op rij met het kleinste verschil verloren in de Champions League. Timmy Simons kijkt met gemengde gevoelens terug op de 2-1 nederlaag tegen Leicester: fier op de tweede helft, maar teleurgesteld met het resultaat.

“Met een nederlaag kan je nooit tevreden zijn”, steekt Simons van wal. “In de eerste helft lag het tempo langs hun kant heel hoog, maar in de tweede hebben wij ons tempo aan hun kunnen opleggen. Het is natuurlijk niet evident als je zo snel 1-0 achter staat. Dat speelde in hun kaart.”

Toen Q2-interviewer Michiel Ameloot eens bij Simons polste naar het feit dat Brandon Mechele en Laurens De Bock al lang geen minuten meer gepakt hadden, reageerde de Brugse kapitein kordaat. “Ik denk niet dat dat het probleem was. Die jongens hebben hun taak perfect ingevuld.”

“Waarom we in de eerste helft niet zo aanvallend speelden? Dat probeerden we hoor. Zij scoren net in een omschakelingsmoment, waarbij wij aan het aanvallen waren. Je kan niet zomaar blind vooruitgaan. In de tweede periode was dat natuurlijk anders omdat we alles op alles moesten zetten”, besluit Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws