Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rode Duivel geeft toe dat hij overstap naar Club of Anderlecht wel ziet zitten

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Na avonturen bij Eupen, KV Mechelen en vooral KRC Genk trok Christian Kabasele naar Watford. Maar met slechts 129 speelminuten in 12 matchen kan de Rode Duivel niet bepaald tevreden zijn over de speelgelegenheid die hij krijgt bij The HornetsEen (tijdelijke) terugkeer naar de Jupiler Pro League behoort dan ook tot de mogelijkheden.

“Ik heb mijn intuïtie gevolgd. Na twee prima seizoenen bij Genk was ik toe aan een volgende stap. In België is dat Club Brugge of Anderlecht”, steekt Kabasele van wal. “Als die twee ploegen niet komen, dan is de enige logische bestemming het buitenland. Eigenlijk had ik schrik van het jaar te veel bij Genk.”

“Wie kon mij garanderen dat clubs die toen interesse hadden een jaar zouden wachten?”, gaat de centrale verdediger verder tegenover Sport/Voetbalmagazine. “De trein komt meestal één keer voorbij en dan moet je zorgen dat je erop springt. Watford kwam dus op het ideale moment.”

“Genk had de lat zo hoog gelegd”

Kabasele staat hoe dan ook niet weigerachtig tegenover een transfer naar Jan Breydel of het Astridpark. Op financieel vlak liggen de kaarten nu overigens ook anders dan toen de 25-jarige verdediger nog bij Genk speelde. “Ik was onhaalbaar geworden voor een Belgische club, Genk had de lat zo hoog gelegd dat niemand aan de vraagprijs had kunnen voldoen.”

Watford is alleszins een ploeg die zijn spelers graag elders laat rijpen. Zo trok ex-speler Obbi Oulare op huurbasis naar Zulte Waregem en werd Sven Kums meteen uitgeleend aan het Italiaanse Udinese.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws