Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov blij als een kind na eerste minuten in 3 maanden: “Genieten”

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

Na zeventig minuten voetballen tegen KV Mechelen kon Lior Refaelov eindelijk zijn comeback vieren bij Club Brugge. De 30-jarige Israëliër kreeg van Michel Preud’homme twintig minuten om zich samen met zijn ploegmaats te amuseren. Op het moment van zijn invalbeurt stond het immers al 4-1. 

“Ik heb nog een paar weken nodig om ritme op te doen, maar het was genieten om vandaag eindelijk terug te kunnen voetballen”, steekt Refaelov van wal. “Vanop de tribunes moeten toekijken hoe je ploegmaats het doen, word je na zo’n lange tijd toch wat beu.”

“Dinsdag (in de beker tegen Eupen, nvdr) hoop ik opnieuw minuten te krijgen”, gaat Rafa verder tegenover PlaySports. “Maar het belangrijkste is dat ik pijnvrij ben. Ik wist natuurlijk op voorhand dat ik 3 maanden out zou zijn, maar het doet deugd om vandaag zo comfortabel te kunnen invallen. Bij zo’n voorsprong hoeft niks en kan je bevrijd voetballen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws