Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rechtenhouders Croky Cup stoten Club-fans tegen de borst

Volg hier LIVE de loting voor de achtste finales in de Beker van België

Dinsdag, woensdag en donderdag staan de achtste finales in de Beker van België op het programma. Vanavond zijn er twee affiches: Eupen – Club Brugge en STVV – KV Mechelen. Wie Blauw-Zwart aan het werk wil zien, is er echter aan voor de moeite. Tot groot ongenoegen van de Brugse aanhang. 

PlaySports is rechtenhouder van de wedstrijden in de Croky Cup, maar zal dinsdag geen match van de Beker van België op televisie uitzenden. Woensdag en donderdag brengt de zender Gent – Lokeren en Charleroi – Anderlecht wél in beeld.

Sporza heeft er dan weer voor gekozen om verslag uit te brengen van STVV – KV Mechelen. Een opmerkelijke keuze, aangezien Blauw-Zwart veruit de grootste aanhang heeft in ons land en dat ongetwijfeld zijn effect zou hebben op de kijkcijfers. Bovendien schopte Club het in de voorbije twee seizoenen tot in de finale. Tot slot is er ook op Club RTL geen spoor van Brugs bekervoetbal.

Wie de match wil volgen, kan vanaf 20 uur terecht op de officiële website voor tekstuele updates en/of op Radio 1 voor live commentaar vanuit het Kehrwegstadion. Meteen na het laatste fluitsignaal kan je op BlauwZwartFans terecht voor een verslag van de wedstrijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws