Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme spreekt zich uit over speelkansen Izquierdo tegen Porto

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

Club Brugge trok met 22 spelers naar Portugal voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto, waaronder ook José Izquierdo. De Colombiaanse snelheidsduivel maakt voor het eerst sinds eind september weer deel uit van de wedstrijdselectie. Of hij ook effectief in actie zal komen, is nog een andere vraag.

Michel Preud’homme is er immers nog niet uit of hij Izquierdo straks ook zal inzetten. “Ik wacht nog steeds op groen licht. En ik wil hem pas gebruiken nadat de medische staf zijn goedkeuring heeft gegeven. Als José fit wordt verklaard, dan zal ik hem gebruiken, al zal dat wel niet voor lang zijn”, verklaart de coach in Het Nieuwsblad.

Van Benoît Poulain komt er wel goed nieuws. De centrale verdediger was ook onzeker, maar lijkt fit te zullen raken en staat vanavond waarschijnlijk gewoon aan de aftrap in het Estadio do Dragão.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws