Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme sneert naar STVV en doet opmerkelijke uitspraak over wintermercato

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Na tien jaar zonder driepunter op Stayen was het vrijdagavond eindelijk nog eens prijs. De brilscore stond lang op het bord, maar Jelle Vossen schonk Club Brugge in de 95ste minuut alsnog de overwinning vanop de stip. Toch was Michel Preud’homme na afloop niet helemaal tevreden met de gang van zaken bij de Kanaries.

De Brugse coach had het vooral moeilijk met de manier waarop de manschappen van Ivan Leko voor de dag kwamen. “Ik heb er geen problemen mee dat Sint-Truiden defensief speelde, want iedereen moet werken met zijn eigen wapens. Maar die constante provocaties, dat is een groter probleem”, citeert Het Nieuwsblad Preud’homme.

Dat het voetbal beter kon, beseft MPH als geen ander. Desondanks is hij vanzelfsprekend wél erg blij met de deugddoende driepunter. “Voor één keer krijgen we wat we verdienen. We hebben heel de match het spel gemaakt, zij hebben maar één keer gecounterd. Dat het moeizaam ging? Je moet met twee ploegen zijn om te kunnen voetballen.”

Tot slot deed Preud’homme een opvallende uitspraak over de aankomende transferplannen van Blauw-Zwart. “Alles is al beslist voor de wintermercato, maar ik ga jullie natuurlijk nog niet vertellen wat we precies van plan zijn”, klonk het tegenover RTBF. Een nieuwe doelman lijkt alvast op het wenslijstje te staan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws