Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme krijgt goed nieuws in aanloop naar match tegen KV Mechelen

Michel Preud'homme duim omhoog

Drie dagen na de 2-1 nederlaag tegen Leicester City wacht Club Brugge een nieuwe opdracht in de Jupiler Pro League. Vrijdagavond komt immers het KV Mechelen van Yannick Ferrera op bezoek in Jan Breydel. In de heenwedstrijd won Blauw-Zwart met 0-2 na doelpunten van José Izquierdo en Dion Cools.

Michel Preud’homme kon in de Champions League geen beroep doen op Stefano Denswil. De 23-jarige Nederlander had last van de bil en bleef uit voorzorg aan de kant in het King Power Stadium. “Eigenlijk was hij zelfs niet fit genoeg om op de bank te zitten”, verklaarde de Brugse coach achteraf. Intussen is de centrale verdediger aan de beterhand en normaal gesproken kan hij tegen KV Mechelen opnieuw aantreden.

Daarnaast wordt ook Ricardo van Rhijn opnieuw in de basis verwacht. De rechtsachter kreeg eveneens wat rust op het kampioenenbal, maar mocht in de 70ste minuut tegen Leicester invallen voor Laurens De Bock. Volgens HLN staat Van Rhijn vrijdag opnieuw in de basis tegen Malinwa. Voor Lior Refaelov lijkt een late invalbeurt het hoogst haalbare. Al is de kans reëel dat de 30-jarige Israëliër dinsdag in de bekermatch tegen Eupen pas in actie komt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws