Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme komt terug op moeilijke periode: “Daar zijn de problemen begonnen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Met een goede prestatie in de thuiswedstrijd in de Champions League tegen FC Porto en de daaropvolgende zeven op negen in de competitie lijkt Club Brugge weer op het goede spoor te zitten. In het begin van het seizoen speelde Blauw-Zwart echter bijzonder wisselvallig, tot grote verbazing van Michel Preud’homme.

“Eerlijk? Ik heb tot op vandaag geen idee wat er is gebeurd in de kleedkamer na de sterke prestatie in de Supercup en de eerste wedstrijd tegen KV Mechelen”, blikt MPH terug op die periode in Het Laatste Nieuws. “Alhoewel, ik denk het te weten…”

Details wil Preud’homme echter niet geven. “De problemen zijn begonnen na de nederlaag in Oostende, waar we goed speelden, maar een goal incasseerden in de laatste minuut”, is het enige wat hij nog kwijt wil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws