Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme gunt 3 sterkhouders extra rust tijdens interlandbreak

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Nu de nationale ploegen aan zet zijn, kunnen de clubs uit de Jupiler Pro League een weekje rustig aan doen tot de vijftiende speeldag van start gaat. Volgende week vrijdag opent Blauw-Zwart de laatste match van de heenronde op Stayen. 

In aanloop naar het duel tegen Sint-Truiden neemt Michel Preud’homme het zekere voor het onzekere. De landskampioen had de voorbije weken een druk programma en de Brugse coach wil daarop inspelen om blessures te vermijden.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Stefano Denswil, Ruud Vormer en Benoît Poulain woensdag rust kregen. Denswil miste dit seizoen nog geen minuut en ook landgenoot Vormer heeft al 1151 speelminuten op de teller staan. De 28-jarige middenvelder was er enkel op Charleroi niet bij door een buikgriepvirus. Bij Poulain is de voorzichtigheid dan weer een gevolg van het feit dat hij net uit blessure komt.

Abdoulay Diaby bleef woensdag eveneens binnen. De Franse Malinees blesseerde zich in het Champions League duel tegen FC Porto. Bjorn Engels verscheen wél op het trainingsveld, maar de centrale verdediger moet nog alle contact vermijden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws