Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Daardoor kunnen we het verschil niet maken in de CL”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Na de nederlaag in Porto is het vizier bij Club Brugge ondertussen volledig gericht op zondag, wanneer de topper tegen KRC Genk op het programma staat. Op de voorbeschouwende persconferentie blikte Michel Preud’homme wel nog eens terug op de match van woensdag.

Die moest Preud’homme vanuit de tribune volgen. “Je hebt geen vat op de match in de tribune, maar ik was akkoord met alle keuzes tijdens de wedstrijd”, toont hij zich lovend voor Philippe Clement. Maar Blauw-Zwart staat wel nog altijd met nul punten. Daar zijn volgens Preud’homme twee redenen voor.

“Mijn analyse van de Champions League? We missen lengte en kopbalsterkte om echt het verschil te maken”, stelt hij. Ook pech speelt mee. “Maak eens de rekening van de laatste matchen… Worden de strafschoppen gefloten, dan staan we niet met 0 in de Champions League en hebben we misschien 4 punten meer in de competitie. Over die fases is er een algemene consensus in de pers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws