Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtgoal Izquierdo zorgt voor nóg meer interesse, maar Ceulemans heeft zo zijn bedenkingen

José Izquierdo doelpuntenviering

José Izquierdo stond vorige zomer al op heel wat transferlijstjes met stip aangeduid en na zijn fenomenale rush en dito goal tegen Leicester City zal dat er niet op veranderen. Integendeel zelfs. Een resem Engelse en Franse clubs staan in de rij om de pijlsnelle Colombiaan straks binnen te halen. En ook Hamburg en Sevilla – die eerder al interesse toonden – volgen de prestaties van de vleugelspits nog altijd op de voet. Club en de entourage van Izquierdo kwamen overeen dat Blauw-Zwart volgende zomer bereid is om mee te werken aan een transfer, al weet je maar nooit met een monsterbod tijdens de winter…

Natuurlijk was ook Jan Ceulemans onder de indruk van het prachtige doelpunt dat Izquierdo in het King Power Stadium tentoonspreidde, maar volgens het Club-icoon is het niet allemaal rozengeur en maneschijn wat de klok slaat.

“Als hij in form is, kan hij echt wel het verschil maken”, beseft Ceulemans. “Maar in die ‘als’ schuilt nu net de angel. Hij is zeer wisselvallig. De ene dag lukt alles, de andere dag zie je hem niet. De tegenstand in de Jupiler Pro League is natuurlijk niet dezelfde als in de Champions League, maar hij kan wel het verschil maken met een actie.”

Caje erkent de klasse van Izquierdo, maar twijfelt of hij al klaar is voor de échte top. “Vorig jaar had hij een groot aandeel in ‘onze’ titel. Het is een man met veel kwaliteit. De wisselvalligheid uit zijn prestaties halen, is zijn grootste werkpunt”, besluit hij tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws