Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pakt Club uit met de komst van gewezen toptalent van Anderlecht?

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

Club Brugge wilde in de zomer nog een extra flankaanvaller aantrekken, maar greep naast Mehdi Carcela. Daardoor kwam er uiteindelijk niemand meer bij, maar mogelijk trekt Club in januari alsnog de transfermarkt op om een nieuwe flankspeler te halen.

En dat zou een Belg kunnen zijn, want in Engeland wordt Club gelinkt aan David Henen. De 20-jarige speelde in de jeugd voor Anderlecht en gold daar als een groot talent. Hij belandde na passages bij AS Monaco en Olympiakos in 2014 bij Everton. Daar kon hij nog geen speelminuten in het eerste elftal veroveren.

Volgens SportWitness is Club één van de ploegen die geïnteresseerd is om Henen wél speelkansen te geven. De aanvaller zou wel enkel op huurbasis weg mogen. Ook Lille, FC Twente, OGC Nice en Toulouse zouden de jonge Belg willen binnenhalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws