Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Over wat er bij Club is misgelopen kunnen we nog jaren praten”

OFFICIEEL Björn Vleminckx keert terug naar België

Bijna 5,5 jaar geleden werd Björn Vleminckx met veel bombarie door Club Brugge binnengehaald. De spits was op dat moment topschutter in de Eredivisie én Rode Duivel en kwam voor 3,5 miljoen euro over van NEC. Uiteindelijk duurde zijn avontuur op Jan Breydel slechts anderhalf jaar, waarin hij in 39 wedstrijden negen keer scoorde.

In een gesprek met Voetbalkrant blikt de huidige spits van Antwerp terug op zijn periode bij Club. “Club Brugge was niet de enige ploeg die toen interesse toonde. Verschillende ploegen – voornamelijk buitenlandse – informeerden, maar Club was meteen concreet. Ik wilde graag eens voor de titel meedoen, dat is jammer genoeg nooit gelukt.”

“Over wat er bij Club is misgelopen kunnen we nog jaren praten. Maar het heeft geen zin om daar nu over uit te weiden. Het is nu zo en we kunnen de klok niet terugdraaien. Je zou een naïeve speler zijn als je de schuld nooit bij jezelf legt. Maar ook nadien (na een uitleenbeurt aan Gençlerbirligi, nvdr) kon ik niet in Brugge blijven. Dan ga je toch nadenken. Uiteindelijk trok ik met Fuat Capa naar Kayseri Erciyesspor waar ik voor drie jaar tekende.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws