Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OOOOH! Meunier bezorgt PSG de zege met een fantastische goal

Thomas Meunier (Club Brugge)

Door de blessure van zijn grote concurrent Serge Aurier krijgt Thomas Meunier de komende weken volop zijn kans bij Paris Saint-Germain. En die kans lijkt hij ook met beide handen te grijpen. Dinsdagavond was hij matchwinnaar voor de Franse kampioen in de Champions League.

Op het veld van Bazel was Meunier tot twee keer toe beslissend voor PSG. Vlak voor rust leverde hij de assist voor de 0-1 van Matuidi. Na de gelijkmaker van Zuffi leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, tot Meunier in de slotminuut opnieuw toesloeg.

Met een fenomenale volley bezorgde hij PSG de overwinning én de kwalificatie voor de achtste finales. Bekijk hieronder het fantastische doelpunt van de ex-speler van Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws