Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Butelle kan het niet laten om grapje te maken over record-duivel Simons

Ludovic Butelle applaus (Club Brugge)

Roberto Martinez verraste afgelopen weekend vriend en vijand door Timmy Simons op te roepen voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland én hem meteen ook enkele speelminuten te gunnen. Het leverde de kapitein van Club Brugge zowaar het record van de oudste Rode Duivel ooit op. De vele grappen neemt Simons er met de glimlach bij.

Zondag waren er al de lolbroeken op Twitter, was er het opvallende voorstel van Eden Hazard en pakte ook KV Oostende voorzitter Marc Coucke uit met een kwinkslag aan het adres van Simons.

Daar stopte de moppentrommel echter niet voor de Blauw-Zwarte aanvoerder. Maandagmorgen in Jan Breydel vlogen de plaagstoten immers opnieuw in het rond. “Proficiat, Timmy. Is je vrouw zwanger?”, grapte Butelle toen hij de massaal opgedaagde pers waarnam.

Michel Preud’homme had op zijn beurt duidelijk ook al nagedacht over de manier waarop hij Timmy wilde verwelkomen: “Ja, maar. Jij vraagt een vrij weekend en dan ga je wél bij de nationale ploeg gaan shotten..”, klonk het al lachend. “Zoveel pers hier, is dat voor 125 jaar Simons?”, voegde assistent-trainer Stephan Van der Heyden eraan toe in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws