Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge beloont 3 jeugdspelers met nieuw contract

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

In aanloop naar de wedstrijd tegen Sint-Truiden heeft Club Brugge werk gemaakt van zijn toekomst. Zo werden de contracten van drie veelbelovende youngsters opgengebroken.

Dat Niels Verburgh een eerste profcontract op Jan Breydel mocht ondertekenen, kon u vorige week al lezen op BlauwZwartFans. Intussen heeft Club ook de goeie prestaties van Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe beloond. Dat meldt de officiële website.

Verburgh is een 18-jarige centrale verdediger die ook voor de defensie geposteerd kan worden. Hij tekent een contract tot 2019. De 19-jarige Vlietinck – die we al kennen van zijn knappe invalbeurten tegen Charleroi en Westerlo – plaatste zijn kribbel onder een contract tot 2018 met optie voor een extra jaar. Osei-Berkoe is tot slot een 18-jarige flankaanvaller die zijn verbintenis verlengd zag worden tot 2019.

Maak kennis met Osei-Berkoe, Vlietinck en Verburgh

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws