Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Nú snap ik het! Ik zag Michel nooit zó kwaad als vorig seizoen na de verloren bekerfinale”

Michel Preud'homme boos

Zowel als speler als trainer reeg Michel Preud’homme de titels en bekers aan elkaar. Toch is er nog een kleine leemte op het rijkgevulde palmares van de Brugse coach: de dubbel cup & landstitel. Op dat huzarenstukje heeft de Luikenaar dit seizoen zijn zinnen gezet.

Toen HLN aan Preud’homme vroeg om een gesprekje te hebben over zijn ambitie om de dubbel te pakken, bedankte de Luikenaar vriendelijk. “Non, non, non, je zult Eupen motiveren”, klonk het al lachend.

Zijn jarenlange compagnon, assistent-trainer Stan Van den Buijs, reageert verbaasd als ze hem erop wijzen dat er nog een hiaat is in het palmares van MPH. “Och, maar nú worden mij dingen duidelijk! Ik heb Michel nog nooit zó kwaad gezien als vorig seizoen na de verloren bekerfinale tegen Standard.”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club verloor op 20 maart met 1-2 van de Rouches na een late goal van Ivan Santini. “Dagen aan een stuk was hij nauwelijks aanspreekbaar”, vertelt Stakke. “Nú snap ik het – Michel had het gevoel dat we kampioen konden worden en zag die avond de dubbel door zijn neus geboord.”

In de huidige voetbaljaargang wil Preud’homme dan ook niets aan het toeval overlaten. “Je had de wedstrijdvoorbereiding van Michel eens moeten zien in de vorige ronde tegen Lommel – zó gedetailleerd.” Dat is tegen Eupen overigens niet anders. Maandagmorgen was er al een eerste tactische analyse van de Panda’s en vandaag volgt nog een tweede briefing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws