Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

North Fanatics trekken van leer tegen extra controle op zitplaatsen: “Oost zal zijn reputatie verliezen”

Club-fans met vlag (Club Brugge - Westerlo)

Vrijdagavond maakte Club Brugge via de officiële website bekend dat er zondag extra controle zal zijn op zitplaatsen. “Tijdens de voorbije thuiswedstrijden hadden heel wat fans in de Oosttribune te maken met een belemmerd zicht op het veld doordat mensen recht stonden in de evacuatiezone om de wedstrijd te volgen”, klinkt de uitleg. North Fanatics kan zich allesbehalve vinden in de maatregel van Blauw-Zwart.

Door middel van een niet mis te verstane boodschap op Facebook stelt de supportersgroep de huidige gang van zaken in vraag. Onderstaand hun bewoordingen.

“Club heeft strengere controles in de Oost aangekondigd…. Nadat we in alle tribunes sinds een jaar braaf achter een lijntje moeten staan zoals in de basisschool om een zogezegde ‘evacuatiezone’ vrij te houden. Sinds een maand hangt er nu plots ook reclame voor de Noord waardoor het verboden is om spandoeken op te hangen. Want voor het bestuur primeren reclamekleuren over Clubkleuren in Jan Breydel.”

“Nu is de doorgang tussen Oost en Noord ook dichtgemaakt. En het was nog niet genoeg. Staan is volledig verboden in Oost en er zal zwaarder op worden gecontroleerd. Kaartje betalen, zitten & zwijgen en naar huis. De Oost zal zijn reputatie die zo gekend staat volledig verliezen.”

“Club viert binnenkort het 125 jarig bestaan, maar de laatste jaren worden de trouwste fans die deze 125 jaar generatie na generatie hebben helpen groot maken enkel gestraft. Supportertjes pesten en politie en stewards alle mogelijkheden geven om alles te bestraffen met boetes en stadionverboden.”

“Wat is het volgende bestuur? Zitten en zwijgen, een Blauw-Zwart legioen die zo gekend staat wordt laatste jaren enkel weggejaagd met extra regels en pure onzin. Wij zijn samen Club Brugge. Wij zijn fans, GEEN klanten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws