Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘New York City weigert bod van Club Brugge’

Club pakte uit met bod op linksachter uit de MLS, maar lijkt bot te vangen

Club Brugge heeft op de linksachter weinig alternatieven. Bij een blessure van Laurens De Bock is het Dion Cools die op de linksback depanneert, terwijl hij in feite een rechtsachter is. Blauw-Zwart speurt de transfermarkt dan ook af naar mogelijke versterking.

Daarbij stuitte de landskampioen onder meer op Ronald Matarrita, een 22-jarige linksachter die momenteel uitkomt voor New York City. De Amerikaanse club weigerde naar verluidt een Brugs bod op hun Costa Ricaanse international.

Volgens La Nacion is de kans groot dat Matarrita naar de Bundesliga verkast en Hamburg daarbij aan het langste eind trekt. Zij zouden zo’n 2,8 miljoen euro voor Matarrita overhebben. Club en AA Gent toonden begin dit jaar al interesse in de basisspeler van New York City, maar de kans op een overstap naar de Jupiler Pro League lijkt momenteel bijzonder ver weg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws