Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nauwelijks speelminuten, maar Pereira mag tweede titel in half jaar vieren

Nauwelijks speelminuten, maar Pereira mag tweede titel in half jaar vieren

Leandro Pereira kon in 660 speelminuten bij Club Brugge geen enkele keer de weg naar doel vinden. Een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras moest hem opnieuw lanceren, maar dat valt tot dusver tegen. Al mag de Brugse huurling wel opnieuw vieren met zijn ploegmaats.

Het lijkt wel alsof Pereira dé ultieme geluksbrenger is. Bij zijn komst naar Jan Breydel won Club voor het eerst in 11 jaar de titel en bij Palmeiras was het zelfs al 22 jaar geleden dat de Braziliaanse club op het hoogste schavotje prijkte. Een 1-0 overwinning tegen Chapecoense bleek genoeg om achtervolgers Flamengo en Santos definitief achter zich te houden.

Pereira moest ook bij Palmeiras voornamelijk tevreden zijn met een bankzittersstatuut. De 25-jarige spits kreeg 427 speelminuten en scoorde daarin twee keer. Uitgroeien tot titularis zat er echter nooit in voor de Brugse huurling.

Leandro Pereira kampioen met Palmeiras

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws