Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH ziet twee spelers afhaken voor bekerduel tegen Eupen

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Na de glansprestatie van afgelopen vrijdag tegen KV Mechelen wacht Club Brugge dinsdag al een nieuwe uitdaging. Als Club het zoals in de voorbije twee seizoenen tot in de finale wil schoppen, moet het in de achtste finales van de Beker van België voorbij Eupen zien te geraken.

Daarbij kan Michel Preud’homme geen beroep doen op Bjorn Engels, Abdoulay Diaby, Timmy Simons en Felipe Gedoz. De Brugse kapitein heeft nog te veel last van een teenblessure na een duel met Jamie Vardy.

Ook Felipe Gedoz, die afgelopen weekend nog inviel, is er niet bij. De 23-jarige vleugelspits heeft buikgriep. Belofte Thibault Vlietinck ziet zijn goeie prestaties opnieuw beloond worden met een plaatsje in de 20-koppige selectie.

Selectie Eupen – Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Vlietinck, Refaelov, Storm, Wesley, Vossen, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws