Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH ziet spits uitvallen en kiest voor nieuwe naam tegen Genk

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

Na de Champions League trip naar Porto wacht Club Brugge zondag een nieuwe Jupiler Pro League-opdracht tegen KRC Genk. De Limburgers speelden donderdag eveneens Europees. Op verplaatsing bij Athletic Bilbao verloren ze met 5-3.

Michel Preud’homme kan tegen Genk niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (patellapees) en Abdoulay Diaby (licht geblesseerd). Wesley Moraes is er na twee schorsingsspeeldagen opnieuw bij. Belofte Niels Verburgh maakt voor het eerst deel uit van de selectie voor de eerste ploeg.

Peter Maes moet het op zijn beurt stellen zonder geblesseerden Ruslan Malinovskiy, Holly Tshimanga, Jere Uronen en Dante Vanzeir. Terwijl Blauw-Zwart in Jan Breydel uitstekende resultaten kan voorleggen, wil het voor Blauw-Wit maar niet lukken buitenshuis. Genk wist al vier uitduels op rij niet te winnen en behaalde zo slechts een magere 1 op 12.

Selectie Club Brugge – Genk

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Poulain, Denswil, Mechele, Verburgh, Cools en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Pina en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws