Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH onder de indruk van Club-spits: “Hij heeft een enorme vooruitgang geboekt”

Michel Preud'homme duim omhoog

Terwijl Abdoulay Diaby vorig seizoen meestal de voorkeur kreeg op Jelle Vossen, is het in de huidige voetbaljaargang de 27-jarige Limburger die zich meer en meer in de gratie voetbalt van Michel Preud’homme. Tegen KRC Genk was hij zondagnamiddag opnieuw belangrijk voor Blauw-Zwart.

Peter Maes en zijn manschappen leken lang op weg naar een onverdiende driepunter in Jan Breydel, maar uitgerekend Jelle Vossen riep zijn ex-ploeg halt toe met de enige Brugse treffer van de middag. “Ik vond Jelle een schitterende eerste helft spelen”, oordeelt Preud’homme op de officiële site. “Hij heeft de laatste tijd een enorme vooruitgang geboekt. Hij hield telkens de bal goed bij en maakte goed gebruik van de ruimte.”

Daarnaast was de Brugse coach erg te spreken over de ingevallen Wesley Moraes. “Ik vond de inbreng van Wesley ook belangrijk. Na zijn recuperatie volgde het doelpunt en even later scoorde hij bijna het beslissende doelpunt. Koppen is nochtans niet zijn sterkste punt, maar met Philippe Clement hebben we op dat vlak een specialist in huis. Philippe werkt dagelijks met Wesley, met de bedoeling om dat kopspel te verbeteren. Ik kan mijn spelers in elk geval niets verwijten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws