Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH legt uit waarom Refaelov wel meereisde, maar sowieso niet in actie zal komen tegen Leicester

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Dinsdagavond hoopt Club Brugge de nul van de tabellen te vegen in de Champions League. Michel Preud’homme wil dat zijn manschappen tegen Leicester City tot het uiterste gaan, maar zal enkel spelers die volledig fit zijn aan de aftrap brengen. “Met zij die geen honderd procent zijn, neem ik geen risico. We willen er alles aan doen om een punt te pakken, maar ik forceer niets”, klinkt het.

Lior Refaelov maakt voor het eerst in drie maanden opnieuw deel uit van de Brugse selectie, maar de 30-jarige Israëliër zal niet in actie komen in het King Power Stadium. “Hij houdt van de zon, daarom is hij mee”, grapt Preud’homme op de officiële website.

“Neen, hij zal niet in de definitieve wedstrijdkern zitten. Ik heb hem meegenomen omdat de jongens die minder dan zestig minuten gespeeld hebben woensdagvoormiddag trainen in Engeland. En Lior heeft op dit moment groepstrainingen nodig.” Rafa hoopt de match van komende vrijdag tegen KV Mechelen te halen, maar wellicht komt ook die nog te vroeg.

Eén speler is wél al zeker van zijn basisplaats: Jelle Vossen. De 27-jarige Limburger presteert de laatste weken op een hoog niveau en bezorgde Blauw-Zwart afgelopen weekend in extremis de drie punten op Stayen. “Jelle heeft dat verdiend. Hij heeft al heel veel vooruitgang gemaakt sinds de start van het seizoen en hij voelt zich goed op dit ogenblik”, aldus MPH tegenover VTM Nieuws.

Happy to be back on the pitch

Een foto die is geplaatst door Lior Refaelov ✔️ (@liorrefaelov_8) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws