Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH heeft niet alleen lof voor matchwinnaar Vossen: “Ik wil hem ook een pluim geven”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won zijn eerste match van de terugronde met ruime 6-1-cijfers tegen KV Mechelen. De manschappen van Yannick Ferrera speelden nochtans een verdienstelijke eerste helft, maar gingen na de pauze kopje onder. Michel Preud’homme was dan ook een tevreden man na afloop.

“Zo’n match is sowieso belangrijk voor het vertrouwen”, beseft de Brugse coach. En naast de belangrijke driepunter was er met de langverwachte terugkeer van Refaelov nog meer goed nieuws. “Ik kon hem in goede omstandigheden twintig minuten laten spelen. Meer mocht immers niet van de technische staf.”

“Ook Gedoz heeft eindelijk terug gedaan wat hij moest doen en ik zal natuurlijk ook Jelle niet vergeten. Hij was zogezegd geen 9, maar als 9 heeft hij veel vooruitgang geboekt. Als hij goed omringd wordt, dan zal hij zeker renderen. Bovendien wil ik ook een pluim geven aan Claudemir, die Timmy heel goed vervangen heeft en ook twee assists afleverde.”

“Ik hoop dat Timmy fit geraakt tegen Eupen komende dinsdag (in de beker, nvdr), maar dat is nog niet zeker. Hij heeft tegen Leicester een trap gekregen van Vardy en heeft vier hechtingen boven zijn voet. Het was dan wel zijn linkervoet, maar het deed toch te veel pijn om te stappen”, besluit Preud’homme op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws