Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Misschien zijn de Club-fans kwaad op mij omdat ik nooit voor Blauw-Zwart gespeeld heb”

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge en KRC Genk deelden zondagnamiddag de punten in de topper van de veertiende speeldag. Thomas Buffel, de doelpuntenmaker bij de bezoekers, was 90 minuten lang de kop van Jut in het Jan Breydelstadion. De Genkse kapitein reageert.

“Van een liefdeverhouding met de Brugse fans is er geen sprake. Ik heb er het raden naar waarom ze mij altijd uitfluiten. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik voor Cercle Brugge (2008-2009, nvdr) gespeeld heb. Dan moeten die van Club je niet meer”, oordeelt Buffel in Het Belang van Limburg.

“Of misschien zijn de Club-fans kwaad op mij omdat ik nooit voor Blauw-Zwart gespeeld heb. Maar zij weten waarschijnlijk niet dat Club mij nooit gecontacteerd heeft. Erg vind ik dat niet. Ik heb nu een mooie carrière kunnen uitbouwen bij Genk”, aldus de middenvelder.

Dat hij uitgefloten werd door de Brugse aanhang maakt hem naar eigen zeggen alleen maar beter. “Het raakt me niet. Hoe meer ze fluiten, hoe liever. Ik geraak alleen maar meer gemotiveerd. En het werkt, hé. Ik scoor zelfs af en toe in Brugge.” Buffel moest het overigens niet alleen in het stadion ontgelden, maar ook op Twitter. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws