Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Misnoegde Xavier Chen haalt uit naar José Izquierdo

Xavier Chen (KV Mechelen)

KV Mechelen kwam vrank en vrij voetballen in Jan Breydel en betaalde daarvoor de prijs in de tweede helft. Het werd immers met een serieuze 6-1 pandoering huiswaarts gestuurd. Voor de pauze legden de manschappen van Yannick Ferrera nochtans een aardige pot voetbal op de mat.

Eén van de kantelpunten in de wedstrijd was de strafschop voor Club Brugge. Zes minuten voor het rustsignaal beoordeelde scheidsrechter Wim Smet een tackle in de zestien van Xavier Chen op José Izquierdo als foutief en legde hij de bal dan ook op de stip. Jelle Vossen twijfelde niet en schoot de openingstreffer keurig voorbij Colin Coosemans.

Chen was na afloop niet te spreken over de elfmeter die hij veroorzaakte. “Het was geen penalty”, klinkt het klaar en duidelijk op de officiële site van Malinwa. “De manier van springen van Izquierdo was ook enorm overdreven. Ik denk ook niet dat de scheidsrechter overtuigd was.”

“Tot die penalty zaten we trouwens goed in de wedstrijd”, sakkert Chen. “Daarna gaven we te veel ruimte weg. Verliezen is verliezen, maar dit is wel pijnlijk. Alleen moeten we het ook niet dramatiseren. Dinsdag krijgen we opnieuw een wedstrijd voorgeschoteld.” De bezoekers kregen in de tweede helft overigens ook een discutabele strafschop, maar de poging van Dalibor Veselinović werd onschadelijk gemaakt door Ludovic Butelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws