Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier blinkt ook uit in ‘nieuwe’ rol bij PSG

Thomas Meunier (Club Brugge)

Zondagavond was het Stade des Lumières het decor voor de competitiewedstrijd tussen Olympique Lyon en Paris Saint-Germain. Serge Aurier stond 90 minuten op de rechtsachter, maar toch mocht Thomas Meunier opdraven.

PSG-coach Unai Emery gaf de Rode Duivel zijn kans op de rechterflank en die greep hij met beide handen. Op het uur mocht de ex-speler van Club Brugge invallen in plaats van Hatem Ben Arfa. Onder meer door de blessures van Angel Di Maria en Javier Pastore, maar Meunier kreeg toch knap de voorkeur op onder andere ex-Real Madrid-vleugelspits Jese Rodriguez.

Tien minuten voor affluiten lag Meunier met een knappe assist aan de basis van de driepunter voor PSG. Edinson Cavani bedankte met een rake kopbal en zette zo de 1-2 eindstand op het bord. De Franse topclub heeft nog slechts één punt achterstand op leider Nice.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws