Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert velt duidelijk oordeel over transfer Izquierdo

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

José Izquierdo is opnieuw ‘hot’ na zijn prachtige doelpunt in de Champions League tegen Leicester City. Vorige zomer moest Club al lucratieve aanbiedingen weigeren van Sevilla en Hamburg voor de Colombiaanse sneltrein, en nu zal de interesse uit het buitenland ongetwijfeld opnieuw oplaaien.

“Izquierdo zal niet vertrekken tijdens de winterstop, tenzij bij een fenomenaal bod”, is Vincent Mannaert echter duidelijk in Het Laatste Nieuws. “Daarover zijn goede afspraken gemaakt.”

Komende zomer komt een transfer er normaal gezien wel. “Mits de juiste prijs is hij inderdaad weg”, aldus Mannaert. Maar dan zal er wel geld op tafel moeten komen. Véél geld. Zeker als je hoort hoe Mannaert Izquierdo vergelijkt met Bailey en Ndidi, de twee spelers waarvoor Genk 20 miljoen wil vangen.

Reële martkwaarde

“Ndidi en Bailey zijn prima talenten met veel potentieel, maar hebben vooralsnog geen prijzen gewonnen. Dat ligt bij José wel anders: beker gewonnen, titel en Supercup gepakt, Europese kwartfinale gespeeld… En nu bevestigt hij dus in de Champions League.”

Meer dan 20 miljoen zou er dus op tafel kunnen/moeten komen en daarmee zou Izquierdo een record doen sneuvelen. “Het is nooit een ambitie om een speler te verkopen als duurste ooit, wel om zijn reële marktwaarde te verzilveren. Maar zijn marktwaarde is dermate hoog, dat het ernaar uitziet dat hij onze duurste uitgaande transfer ooit zal zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws