Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert laat zich uit over transferplannen Club Brugge

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Halfweg de reguliere competitie heeft Club Brugge zes punten achterstand op leider Zulte Waregem. Blauw-Zwart wikt en weegt dan ook waar er versterking nodig is in de huidige spelerskern. Vincent Mannaert geeft een woordje uitleg.

Een nieuwe doelman lijkt alvast op het wenslijstje van de landskampioen te staan. De meest concrete naam daarvoor is de eerder genoemde Ethan Horvath. Sommige bronnen beweren dat de Amerikaanse international zijn medische testen al afgelegd zou hebben, maar dat is volgens Het Nieuwsblad voorbarig.

In de heenronde was de Brugse defensie de beste leerling van de klas in de Jupiler Pro League, terwijl Club op offensief vlak tot de middenmoot behoort. “Vossen heeft er nu vijf gemaakt in de competitie, Diaby en Wesley nog geen. Dus achterin zit het redelijk goed, maar het schoentje wringt bij de efficiëntie vooraan. Dat is niet alleen een probleem van de spitsen, maar ook van andere linies”, vertelt Mannaert aan VTM Nieuws.

Daarmee maakt onze CEO meteen ook duidelijk dat het afspeuren van de transfermarkt niet beperkt blijft tot een doelman en een spits. Al is de algemene verwachting wel dat Jan Breydel in de winter een nieuwe aanvaller mag verwelkomen. “Dat is niet gezegd”, pareert Mannaert. “Die analyse is nog niet helemaal gemaakt. We zijn er nu wel volop mee bezig en we zullen dan binnen vier à zes weken een definitieve beslissing nemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws