Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Man van de match Vossen reageert: “Een primeur voor mij”

Jelle Vossen (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge heeft vrijdagavond geen spaander heel gelaten van KV Mechelen. Het won met maar liefst 6-1! Jelle Vossen kroonde zich tot man van de match met maar liefst vier doelpunten.

“Of dit al ooit gebeurd is in mijn carrière? Nee, dit is de eerste keer dat ik vier keer in één match kon scoren”, vertelt Vossen voor de camera’s van PlaySports. “Bij de jeugd of de beloften was het wel al voorgevallen, maar in het professioneel voetbal nog niet. Dat is dus een primeur voor mij.”

“In de eerste helft hadden we het nochtans lastig”, gaat de aanvaller verder. “We konden het spel niet dicteren en ons tempo lag te laag. We kwamen ook nog goed weg bij die hoekschop (toen Vitas en El Messaoudi van dichtbij niet voorbij Butelle geraakten, nvdr).”

Tenzij je Messi of Ronaldo heet…

“Na de pauze lukte alles. Er zat veel meer snelheid in onze acties. Maar het is moeilijk om een reden te geven voor het grote verschil tussen de eerste en tweede helft. Het belangrijkste is dat we winnen. De mooiste goal? De zesde, dat was een beetje een zaalvoetbalgoal (met een hakje van Vormer, nvdr).”

Uiteindelijk gunde Michel Preud’homme Vossen zijn applausvervanging. “Ik denk dat het voor iedereen genieten was. Die staande ovatie van Jan Breydel was een fantastisch moment. Dit zijn de leukste avonden voor een spits. Tenzij je Messi of Ronaldo heet, zal het niet vaak gebeuren dat je vier keer scoort. De matchbal? Die ga ik zeker meepakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws