Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof van Mannaert voor invaller: “Met hem was er meer dreiging”

Vincent Mannaert ClubTV (Club Brugge)

Na een mindere eerste helft kwam Club Brugge na de rust sterk voor de dag op het veld van FC Porto. Club kreeg zelfs nog enkele kansjes op de gelijkmaker, de beste via Pina. Volgens Vincent Mannaert had een tactische ingreep van Philippe Clement veel te maken met de betere tweede helft.

De inbreng van Anthony Limbombe veranderde volgens de CEO het spelbeeld. “Met Limbombe was er meer diepgang en dreiging. We gingen met hem hoger voetballen”, stelt hij in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Toch betekent dat niet meteen dat de flankaanvaller ook aan de aftrap had moeten staan. “We moesten een aantal jongens laten rusten, op Waregem zag je sommigen echt al zeer vermoeid voetballen. Gelukkig recupereerden we vandaag Izquierdo en komt Refaelov er binnenkort ook terug aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws