Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko ziedend na late strafschop: “Iedereen die iets van voetbal kent, weet wat er daar gebeurt”

Ivan Leko (Sint-Truiden)

In Sint-Truiden tegen Club Brugge zat het venijn hem in de staart. Blauw-Zwart won in extremis van de Kanaries omdat Djené Dakonam net voor affluiten een strafschopfout maakte op Jelle Vossen. De Brugse spits nam het geschenk in dank aan en bezorgde de landskampioen zo drie belangrijke punten.

Stayen was niet te spreken over het feit dat scheidsrechter Lawrence Visser de bal op de stip legde. Ivan Leko & co gingen dan ook uitvoerig verhaal halen. Op beelden van HLN is zelfs te zien hoe de trainer van STVV na afloop op de deur van de kleedkamer van Visser sloeg: “Shame on you”, riep de Kroaat samen met nog wat andere scheldwoorden richting de wedstrijdleiding.

“Iedereen die iets van voetbal kent, weet perfect wat er daar gebeurt”, foetert Leko tegenover Sporza Radio. “Slim van Vossen, dat is een kwaliteit van hem. Want het was echt iets ongelooflijk klein wat er daar aan de hand was. Of het een domme actie was van Djené? Nee, dat vind ik niet. Ik moet mijn spelers zelfs feliciteren. Ons wedstrijdplan was goed en ik heb – zeker in de tweede helft – een goeie mentaliteit gezien.”

“Wij hadden misschien wel betere kansen dan Club en zij spelen Champions League”, gaat Leko verder. “Ik zag geen match waarin Club verdiende van te winnen. Alle kleine foutjes waren in ons nadeel en dan krijg je nog die strafschop in de 95ste minuut. Ongelooflijk! Jammer dat ik hier nu moet spreken over iets anders dan het voetbal. Een 0-0 was hier volgens mij de correcte uitslag.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws