Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko doet opmerkelijke bekentenis over Club Brugge

Ivan Leko (Sint-Truiden)

Ivan Leko vertoefde van 2005 tot 2009 in het Jan Breydelstadion en dat is de gewezen middenvelder duidelijk nog niet vergeten. Zo blikt hij met veel plezier terug op zijn passage bij Club Brugge. Al zal de trainer van Sint-Truiden zijn goeie band met Blauw-Zwart vrijdagavond toch even opzij moeten zetten…

“Ik ben eigenlijk nog altijd supporter van Club Brugge”, geeft de 38-jarige Kroaat toe op de officiële Facebook-pagina van STVV. “Ik ben trots op mijn jaren daar en mijn relatie met de supporters was altijd heel goed.”

“Maar morgen ben ik in de eerste plaats trainer van STVV. Ik ken perfect het project van Michel Preud’homme over drie jaar. Er zit veel stabiliteit en ervaring in de ploeg en ze kunnen teren op een perfect evenwicht van individuele klasse en teamspirit.”

Leko wordt tot dusver geloofd voor het goeie voetbal dat zijn Kanaries op de mat brengen, maar de punten blijven voorlopig uit. “Onze oogst is heel mager als je ziet wat we tot nu toe gebracht hebben. Qua progressie, voetbal en organisatie ben ik heel tevreden. Alleen qua efficiëntie en rendement is het niet goed. Laat ons hopen dat we dit keer niet alleen goed voetbal brengen, maar ook een resultaat halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws