Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritiek op Michel Preud’homme: “Clownesk gedrag”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft met Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn een opvallend oranje tintje. En ook mannen als Timmy Simons, Anthony Limbombe en niet te vergeten Michel Preud’homme hebben een verleden in de Eredivisie. 

De succesvolle passage van de Brugse coach bij FC Twente werd echter niet door iedereen gesmaakt. Zo haalt Johan Derksen maar wat graag uit naar Preud’homme.

“Hij liep alleen maar theater te maken voor zijn dug-out. Dat vond ik zo jammer, want ik vond hem wel een waanzinnig goeie keeper. Maar dat clowneske gedrag voor de dug-out wordt in Nederland niet gewaardeerd. Dat past niet bij Nederland. Nederlandse coaches doen dat niet”, klinkt het tegenover Sport/Voetbalmagazine.

En ook van man in vorm Ruud Vormer heeft Derksen geen hoge pet op. “Als ik zie dat hij bij Club Brugge een basisplaats heeft… Dat was in Nederland een speler voor een provincieclubje.”

Tot slot moet ook ex-speler Björn Vleminckx het ontgelden bij de immer kritische analist. “We hebben bij NEC eens een leuke jongen gehad die maar één ding kon: ver ingooien. Maar hij trapte ze wel allemaal binnen en werd zo topschutter in de Eredivisie: Björn Vleminckx. Niet dat je daar veel voor moet kunnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws