Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is dit de echte reden waarom Club Brugge naast Carcela greep?

OFFICIEEL Mehdi Carcela weigert aanbieding Club Brugge en trekt naar Spanje

Door het langdurig uitvallen van Lior Refaelov wilde Club Brugge afgelopen zomer nog een extra flankaanvaller aantrekken. Blauw-Zwart had een mondeling akkoord met Mehdi Carcela, maar de 27-jarige Marokkaan verkaste naar Granada. Tot dusver scoorde de vleugelspits 3 keer in 9 wedstrijden voor de rode lantaarn in de Primera Division.

Dat Carcela Spaans degradatievoetbal boven de Champions League met Club verkoos, was opmerkelijk. Vader Francisco Carcela werd toen aangehaald als de reden voor de in extremis afgesprongen transfer.

“Vader Carcela zou een grote invloed gehad hebben en was bevreesd voor de reacties wanneer zijn zoon opnieuw met hangende pootjes naar België zou terugkeren. Bovendien is hij een Spanjaard, waardoor hij meteen weg was van het voorstel van Granada”, klonk het in de pers.

D’Onofrio

In Sport/Voetbalmagazine klinkt echter een heel ander verhaal. Zij menen dat de inmenging van Luciano D’Onofrio – die een goede band heeft met Bart Verhaeghe – niet goed was voor de onderhandelingen. “De clan-Carcela was niet gediend met die verrassende genodigde en begrijpt trouwens nog altijd niet waarom Club het zo speelde. Waarom nog een extra persoon betrekken bij dit dossier?”

“Ook al omdat D’Onofrio eerder al eens op een weigering van Carcela gestoten was toen hij hem na zijn twee mindere seizoenen bij Anzji naar Porto wilde lokken. De Marokkaanse international had toen voor zekerheid gekozen en was in zee gegaan met het Standard van Roland Duchâtelet, waar hem een dik contract wachtte van drie jaar”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws