Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“In België kunnen de Club-fans volgens mij niet geëvenaard worden”

Club-fans sjaals (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge beschikt al jaren over een erg trouwe aanhang. Het Jan Breydelstadion is daarbij uitgegroeid tot een quasi oninneembare vestiging. In de competitie is de laatste nederlaag op eigen bodem nu al bijna een jaar geleden. Dion Cools geniet dan ook met volle teugen van de Blauw-Zwarte twaalfde man.

In de zomer van 2015 ruilde Cools het shirt van Oud-Heverlee Leuven voor dat van Blauw-Zwart. “Dat was wel een grote stap”, vertelt onze verdediger aan Proximus Talk. “Leuven was een aangename club met een goeie mentaliteit, maar Club is toch een paar stappen hoger. Het is één van de grootste ploegen van het land en zeker op training merkte ik qua niveau en snelheid veel verschil. Al denk ik dat ik me daar intussen goed aan heb aangepast.”

Voorts is de vleugelverdediger erg te spreken over de sfeer bij Club Brugge. “Het veld betreden in Jan Breydel is toch een heel unieke ervaring. Zeker omdat wij qua capaciteit het grootste stadion van het land hebben. En volgens mij kunnen de Club-fans in België ook niet geëvenaard worden”, looft Cools de Brugse aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws