Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hij was van grote mentale waarde op weg naar Clubs laatste titel”

De Bock - Refaelov - Diaby - Vormer - Simons (Club Brugge - Charleroi)

Dag op dag 125 jaar geleden werd Club Brugge opgericht. Blauw-Zwart heeft met 14 titels, 11 bekers en 14 supercups een roemrijke geschiedenis. En daar droegen zowel Belgische als buitenlandse voetballers hun steentje aan bij. In totaal waren er maar liefst 152 buitenlanders die de Brugse clubkleuren verdedigden.

In de huidige spelerskern is Lior Refaelov één van de publiekslievelingen van Jan Breydel. Dit seizoen wordt de 30-jarige Israëliër fel geplaagd door blessures, maar in de voorgaande jaren drukte de middenvelder altijd zijn stempel op het spel van Blauw-Zwart.

Dat beseft ook Het Laatste Nieuws. “Rafa wordt dit seizoen node gemist bij Club en stond ook vorig seizoen al te vaak geblesseerd aan de kant. Maar de Israëliër was van grote mentale waarde op weg naar Clubs laatste titel”, klinkt het vol lof in de krant.

De Brugse aanhang kan alleszins niet wachten tot Refaelov opnieuw tussen de lijnen loopt. Sinds hij in 2011 arriveerde, wierp hij zich op tot één van de absolute sterkhouders en vorig jaar sloeg hij zelfs Chinese miljoenenaanbiedingen af om bij Club te blijven. Het leverde hem een dik verdiend plaatsje op de tifo van 125 jaar Club Brugge op, samen met 16 andere legendes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws