Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hij mag niet te hard roepen dat hij terug naar Club Brugge wil”

Club-fans 1891 zwarte vlagjes (Club Brugge - Genk)

Heel wat ex-spelers van Club Brugge denken met veel plezier terug aan hun tijd in Jan Breydel. Ook Colin Coosemans, die van 2010 tot 2013 voor Blauw-Zwart uitkwam, maakt er geen geheim van dat hij een terugkeer naar de landskampioen wel ziet zitten. Bij KV Mechelen horen ze dat echter niet zo graag.

Coosemans heeft zich na lange tijd opgeworpen tot nummer één bij Malinwa. Algemeen directeur Marc Faes is blij dat de 24-jarige doelman weer boven water is gekomen. “Het verhaal-Coosemans dreigde het meest ongelukkige in mijn veertien jaar bij KV te worden. Goed dat zijn transfer nu toch rendeert. Ik ben blij met hoe Colin zich de voorbije maanden gedragen heeft, daar krijg ik ook veel positieve commentaar over vanuit de staf.”

“Ook vorig seizoen, toen hij met de beloften moest trainen, gedroeg hij zich top. Van de komst van Gillet destijds hebben we nog altijd geen spijt, dat was de juiste beslissing. Maar we zijn blij dat Colin nu gemotiveerder dan ooit is. Hij mag alleen niet te hard roepen dat hij terug naar Club Brugge wil”, besluit Faes in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws