Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het is mijn ambitie om op een dag trainer van Club te worden”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Vrijdagavond openen Sint-Truiden en Club Brugge de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League. De Kanaries kregen dit seizoen al heel wat complimenten voor het voetbal dat ze op de mat brengen, maar de punten blijven tot dusver achterwege. Ivan Leko blikt vooruit. 

De laatste zege van Blauw-Zwart op Stayen dateert al van 2006. Toen won Club met 2-3 en liep Leko zelf nog tussen de lijnen. Toch is de coach van STVV vanavond op zijn hoede. “Het gevaar kan bij Club van overal komen. Ze hebben ervaring, jeugd, duelkracht, persoonlijkheid, snelheid en jongens met een actie. Voor mij zijn ze opnieuw één van de belangrijkste kandidaten voor de titel. Alleen, in voetbal kan alles in één wedstrijd. Hopelijk pakken we de drie punten met goed voetbal.”

Leko heeft veel respect voor zijn ex-ploeg en is zelfs nog altijd supporter van Club. En daar stopt het niet. “Het is mijn ambitie om op een dag trainer van Club te worden. Wat niet wegneemt dat ik momenteel heel blij ben met mijn plekje op de bank bij STVV. Ik ben er dus nu nog niet mee bezig, maar in de toekomst, waarom niet? Ik heb altijd een heel goed gevoel gehad in Brugge en een uitstekende relatie met de mensen van de club”, besluit Leko tegenover HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws