Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club Brugge opnieuw enkele miljoenen veil voor middenvelder?

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Afgelopen zomer haalde Club Brugge met Tomás Pina transferdoelwit nummer één in huis. Blauw-Zwart betaalde naar verluidt zo’n drie miljoen euro voor de 29-jarige Spanjaard van Villarreal. Toch is het niet uitgesloten dat er straks nog eens stevig in de buidel getast wordt voor een middenvelder. 

De geruchten rond Khama Billiat worden immers steeds hardnekkiger. De 26-jarige speler komt momenteel uit voor het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns, waar hij vorig seizoen bijzonder goed bij schot was. In 26 matchen vond hij immers 12 keer de weg naar doel. Niet slecht voor een middenvelder met andere woorden…

Volgens onder meer Soccer Laduma en The Chronicle ligt de Belgische landskampioen momenteel in pole position om Billiat binnen te halen. Al liggen Napoli en KV Oostende op de loer. Mamelodi Sundowns wil graag zo’n 2 miljoen euro voor zijn goudhaantje vangen.

Maak kennis met Khama Billiat

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws