Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hazard had opvallend voorstel voor ‘nieuwkomer’ Simons

Eden Hazard (Chelsea)

Eden Hazard is dezer dagen weer de beste versie van zichzelf. Zo’n 38.000 toeschouwers konden zondagavond zien hoe de uitblinker van Chelsea zijn uitstekende vorm had meegenomen naar het Koning Boudewijnstadion. Gevolg: een Hazard die zich zowel op als naast het veld kostelijk amuseerde. Dat mocht Timmy Simons aan den lijve ondervinden.

Omdat Christian Kabasele zaterdagavond uitviel, arriveerde Simons rond middernacht op het oefencentrum in Tubeke. De kapitein van Club Brugge zag de meeste Rode Duivels dan ook pas voor het eerst bij het zondagse middagmaal. “Er waren wel een paar spelers die grote ogen trokken toen ze me zagen”, bekent Simons in HLN.

“Hazard stelde zelfs voor dat ik een liedje zou zingen, maar daar heb ik toch voor gepast”, lacht de aanvoerder van Blauw-Zwart. Dat Martinez hem vlak voor affluiten het record van de oudste Rode Duivel ooit zou gunnen, had Simons niet zien aankomen. “Ik was erbij gehaald als back-up voor de defensie. Het stond goed, we gaven niets weg en ik was de enige die zich niet had moeten warmlopen.”

Geen illusies

“Dus in alle eerlijkheid… Ik had die invalbeurt niet meer verwacht. Maar ik was snel warm hoor”, knipoogt hij. “Ik ben trots dat ik mezelf nu de oudste international kan noemen, maar dat moet nog bezinken.”

Simons blijft naar goede gewoonte met beide voeten op de grond. “Ik maak me geen illusies. Als iedereen fit is, dan is er voor mij geen plaats meer in deze selectie. Het WK in Rusland? Kom, laat ons een beetje serieus blijven. Neen, het is geweldig om met deze match en dit resultaat afscheid te nemen van de Duivels.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws