Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hasi zorgde er eigenhandig voor dat Anderlecht-sterkhouder niet naar Jan Breydel trok

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

Besnik Hasi vertoefde van 2014 tot 2016 als hoofdcoach in het Astridpark en kende hoogtes en laagtes bij Paars-Wit. Voor één beslissing zijn ze hun ex-trainer echter nog altijd heel erg dankbaar in Brussel.

Het was namelijk Hasi die erop stond dat Leander Dendoncker niet naar Club Brugge trok. Hij geloofde rotsvast in hem en verkoos de huidige Rode Duivel boven Luka Milivojevic en Sasha Kljestan. Vervolgens slaagde Hasi erin om het bestuur te overtuigen van diezelfde visie.

“Ik adviseerde het bestuur écht om Leander te houden. Hij kan goed voetballen en loopt gemiddeld 13 kilometer per match, waarvan dikwijls meer dan 1 kilometer in hoge intensiteit. Dat is Europese top”, vertelt de gewezen trainer van de Brusselaars aan Het Nieuwsblad.

Het is overigens niet verrassend dat de Anderlecht-middenvelder gelinkt werd aan een overstap naar Jan Breydel. Leander is afkomstig uit het West-Vlaamse Passendale en zijn 15-jarige broer – Lars Dendoncker – komt al jaren uit voor Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws