Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Zelfs Trump wenst Club Brugge een gelukkige verjaardag

HAHA! Zelfs Trump wenst Club Brugge een gelukkige verjaardag

Dag op dag 125 jaar geleden werd Club Brugge opgericht. Blauw-Zwart verzamelde in zijn roemrijke geschiedenis 14 titels, 11 bekers en 14 supercups. En dat brengt vanzelfsprekend de nodige verjaardagswensen met zich mee. 

Naast wereldsterren als Donald Trump, Rihanna en Bono hebben ook Geert Bourgeois, Ben Crabbé, Ernst Happel, Renaat Landuyt, Franky Van der Elst, Agnes Vandooren, David Dehenauw, Marc Degryse, Mathew Ryan, Raoul Lambert, Frank Raes, Jan Ceulemans, Stef Wauters, Henk Houwaert, het zesde leerjaar Olva Steenbrugge, Wesley Sonck, Philippe Muyters, Julien Cools, Carl Decaluwé, Caroline Van den Berghe, Ulrik le Fèvre, Aaron Malinsky en Gert Verheyen een verjaardagswens voor Blauw-Zwart in petto.

125 jaar Club Brugge in één heerlijke video

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws