Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed en slecht nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Vanaken - De Bock - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de altijd moeilijke verplaatsing naar Sint-Truiden. In aanloop naar het duel tegen de Kanaries valt er heel wat blessurenieuws te rapen vanop het Blauw-Zwarte trainingsveld. Een overzicht.

Eerst en vooral is er uitstekend nieuws over Laurens De Bock. Volgens Het Nieuwsblad is de 24-jarige linksachter immers opnieuw volledig fit en komt hij bijgevolg in aanmerking voor de match van vrijdag tegen STVV.

De Bock viel begin oktober uit met een ontsteking aan de kniepees. Dion Cools nam zijn positie in en deed dat met verve. Door zijn goeie prestaties is het afwachten of Michel Preud’homme Bockie meteen terug in de basiself dropt. Abdoulay Diaby ondervindt nog steeds hinder van zijn lies en ook Anthony Limbombe ontbrak maandag op het oefenveld.

Het Laatste Nieuws merkte voorts op dat Tomás Pina individueel trainde. Lior Refaelov en Bjorn Engels werkten beiden een deel van de groepstraining af. Daarna trok het geblesseerde duo naar binnen voor een individuele sessie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws