Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gefrustreerde Ryan denkt aan wintertransfer: “Vraag me af wat ik hier doe”

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Sinds Cesare Prandelli aan de slag ging als trainer van Valencia heeft Ryan de strijd van Jaume Domènech verloren als tweede keeper van Los Che. En aan de positie van eerste doelman Diego Alves – dé publiekslieveling – wordt er al helemaal niet getwijfeld. De ex-keeper van Club Brugge denkt dan ook aan een transfer.

Dit seizoen kon Ryan op slechts 180 speelminuten rekenen in de Primera Division en dat zint de ambitieuze goalie vanzelfsprekend niet. “Ik ga afwachten en zien hoe de situatie in januari is. Als de situatie dan niet beter is, dan bekijk ik mijn opties.”

“Misschien moet mijn manager dan elders kijken. Ik ben naar hier gekomen om te spelen. Het is een teleurstelling dat ik niet speel, maar ik probeer mijn aanpak hetzelfde te houden. Ik ben een beetje gefrustreerd, maar in voetbal kan het snel gaan.”

In tegenstelling tot in Jan Breydel heeft de Australiër tegenwoordig ook last van heimwee. “Toen ik pas een transfer had gemaakt naar Brugge ging het mij voor de wind. Dat maakte goed dat ik mijn familie miste. Ik wist dat ik daar was om te doen wat ik graag deed. Dan zijn alle offers het waard. In deze situatie denk ik veel aan mijn familie en vraag ik me af wat ik hier doe. Maar ik zal blijven vechten om een bijdrage te leveren aan dit team”, besluit Ryan tegenover SBS.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws