Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geert De Vlieger vat late penaltyfout Djené op geniale wijze samen

Geert De Vlieger (analist)

Club Brugge en Sint-Truiden leken lang op een scoreloos gelijkspel af te stevenen, maar enkele seconden voor affluiten pakte Djené Dakonam uit met een domme duwfout op Jelle Vossen. De Brugse spits ging tegen de grond en scheidsrechter Lawrence Visser twijfelde geen seconde: strafschop! Vossen ging zelf achter de bal staan en schoot het leer staalhard in de bovenhoek voorbij Lucas Pirard.

Ivan Leko en zijn manschappen waren na afloop niet te temmen. Zij voelden zich bestolen. Al kwam de thuisploeg in de eerste helft wel érg goed weg toen Roman Bezus tot twee keer toe ontsnapte aan een rode kaart.

De analisten bij PlaySports waren het erover eens: een domme actie van Djené en een elfmeter die gefloten hoort te worden. Ook Geert De Vlieger was die mening toegedaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws