Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz heeft aflopend contract, maar met dit trucje kan Club toch nog geld vangen voor zijn flankspeler

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

Het ziet ernaar uit dat de wegen van Club Brugge en Felipe Gedoz weldra zullen scheiden. De 23-jarige Braziliaan liet geregeld mooie dingen zien bij Blauw-Zwart, maar dit seizoen zag de flankspeler zijn invallersstatuut degraderen tot een plaatsje op de tribune. Blauw-Zwart is echter niet van plan om Gedoz voor een peulschil te laten gaan.

Gedoz kan maar moeilijk aarden in België en zou dan ook graag terugkeren naar zijn thuisland. Met interesse van Braziliaanse clubs als Santos, Corinthians, Palmeiras en Flamengo is er wat dat betreft dus al goed nieuws voor de vleugelspits.

Het contract van Gedoz loopt in 2017 af, maar Club heeft naar verluidt de mogelijkheid om de verbintenis nog met één seizoen te verlengen. De Belgische landskampioen is dat ook van plan, zodat de geïnteresseerde clubs Gedoz niet voor een prikje kunnen wegplukken uit Jan Breydel.

Club betaalde in 2014 ongeveer 1,5 miljoen euro voor Gedoz aan Defensor Sporting en zou graag op zijn minst één miljoen daarvan recupereren. Mogelijk lukt dat komende winter al, want de speler en Santos hebben al een mondeling akkoord.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws